Crusta de plăcintă a mamei
Crusta de plăcintă a mamei ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 157 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, apă cu gheață, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Orez spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și zahărul în vasul unui mixer electric.
Se taie untul sau margarina sau untul și se scurtează în bucăți de lingură; adăugați-l în făină și unt. Folosiți bătătorul cu palete pentru a tăia untul și făina împreună. Alternativ, acest lucru se poate face manual cu un blender de patiserie.
Cu mixerul la viteză mică sau în timp ce amestecați amestecul cu o furculiță, turnați apa rece. Când aluatul începe să se aglomereze și înainte de a se transforma într-o minge, opriți agitarea.
Frământați ușor aluatul în castron până când formează o bilă. Împărțiți aluatul în două părți. Aplatizați fiecare parte într-un disc și răciți timp de aproximativ 30 de minute înainte de rulare.