Crusta de pizza de conopidă a bucătarului John
Crusta de pizza de conopidă a bucătarului John ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție conține 412 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 5.45 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, piper cayenne, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare sunt Pizza cu crustă de mămăligă a bucătarului Joey, Pizza Cu Crustă De Conopidă, și Crustă de pizza de conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Puree conopidă într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Gătiti conopida măcinată, apa și sarea împreună într-o tigaie la foc mediu-mare până când este parfumată și cea mai mare parte a apei se evaporă, 5 până la 6 minute. Se răcește complet.
Transferați conopida în centrul unui prosop curat. Înfășurați și strângeți bine pentru a îndepărta excesul de umiditate. Ar trebui să aveți aproximativ 1 1/2 căni pulpă de conopidă.
Amestecați conopida, brânza de capră, brânza Parmigiano-Reggiano, oul și ardeiul cayenne împreună într-un bol pentru a forma un aluat moale. Adunați aluatul într-o bilă și așezați-l în centrul foii de copt pregătite. Apăsați aluatul în cerc aproximativ 1/4-inch grosime.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și setați, aproximativ 40 de minute. Se răcește și se întoarce crusta înainte de topping.