Creveți și Andouille crupe ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.17 pe portie. O porție conține 717 calorii, 35g de proteine, și 46G de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 2299 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare și piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cârnați De Creveți Și Andouille Cu Grâu, Creveți sufocat, cârnați Andouille, și crupe, și Cârnați de creveți și Andouille cu nisip Asiago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fierbere, amestecați grăsimile, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați cârnații și căutați, aproximativ 3 minute și dați deoparte.Aruncați creveții în condimentul cajun, adăugați creveții în tigaie și gătiți, aproximativ 2-3 minute și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Încălziți uleiul în tigaie, adăugați ceapa, ardeii și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul, cimbrul și condimentul cajun și gătiți până la parfum, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați bulionul și roșiile și fierbeți pentru a reduce puțin, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Se adaugă cârnații și creveții, se condimentează cu sare și piper, se amestecă smântâna, ceapa verde și pătrunjelul și se ia de pe foc.Puneți untul și cheddarul în grâu și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, Zdrobit
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.