Crupe De Brânză

Crupe De Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați crupe de brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 225 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați crupe hominy, brânză cheddar, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crupe De Brânză, Brânză De Roșii, și Souffl Cu Crupe Siropoase 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. grăsime 1 1/2-quart caserola.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți laptele, apa, sarea și piperul până la fierbere într-o cratiță de 2 litri. Adăugați treptat grâu, amestecând constant; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrupeCrupe
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă brânza și ceapa. Se amestecă 1 cană din amestecul fierbinte în ouă; se amestecă înapoi în amestecul fierbinte rămas în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul fierbinte în caserolă. Punct cu unt;se presara cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
5
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 10 minute.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista