Crupe coapte cu șuncă de țară, ciuperci sălbatice, cimbru proaspăt și parmezan
Crupe coapte cu șuncă de țară, ciuperci sălbatice, cimbru proaspăt și parmezan este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 135 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână șalotă, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Friptură la oală cu ciuperci sălbatice și cimbru proaspăt, Parmezan mămăligă cu cimbru de lămâie ciuperci sălbatice, și Ciuperci sălbatice cu castane și cimbru.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti grâul, aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță mare; amestecați treptat grâul. Reduceți căldura; se fierbe 30 de minute sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 cană de brânză și piper alb. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Brânză
Ouă
4
Lingură 1/2 cană amestec de grâu în fiecare din 8 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cremă
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 325 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
8
Pentru a pregăti sosul, aduceți șalotă, vin, 1/4 cană bulion, oțet, frunze de dafin și chile la fiert într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti pana se reduce la 1 lingura lichid (aproximativ 6 minute). Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Oțet
Bulion
Ardei Iute
Sos
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
Tigaie
9
Combinați 1/4 cană de bulion și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
10
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Reduceți focul la minim; adăugați unt și smântână, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă 2 linguri de brânză, suc și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Amidon De Porumb
Unt
Brânză
Cremă
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
11
Gatiti sunca intr-o tigaie mare antiaderenta acoperita cu spray de gatit la foc mediu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați ciuperci, 1 lingură de șalotă, 1 linguriță de apă și 3 crenguțe de cimbru; saut 3 minute sau doar până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Apă
13
Slăbiți marginile granulelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
14
Așezați o farfurie, cu susul în jos, deasupra fiecărui ramekin; inversați pe farfurii. Puneți 1 lingură de sos pe fiecare farfurie; presărați amestecul de șuncă uniform între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.