Crupe coapte cu șuncă de țară, ciuperci sălbatice, cimbru proaspăt și parmezan

Crupe coapte cu șuncă de țară, ciuperci sălbatice, cimbru proaspăt și parmezan
Crupe coapte cu șuncă de țară, ciuperci sălbatice, cimbru proaspăt și parmezan este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 135 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână șalotă, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Friptură la oală cu ciuperci sălbatice și cimbru proaspăt, Parmezan mămăligă cu cimbru de lămâie ciuperci sălbatice, și Ciuperci sălbatice cu castane și cimbru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti grâul, aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță mare; amestecați treptat grâul. Reduceți căldura; se fierbe 30 de minute sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 cană de brânză și piper alb. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
BrânzăBrânză
OuăOuă
4
Lingură 1/2 cană amestec de grâu în fiecare din 8 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 325 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
8
Pentru a pregăti sosul, aduceți șalotă, vin, 1/4 cană bulion, oțet, frunze de dafin și chile la fiert într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti pana se reduce la 1 lingura lichid (aproximativ 6 minute). Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
BulionBulion
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
9
Combinați 1/4 cană de bulion și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
10
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Reduceți focul la minim; adăugați unt și smântână, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă 2 linguri de brânză, suc și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
BrânzăBrânză
CremăCremă
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
11
Gatiti sunca intr-o tigaie mare antiaderenta acoperita cu spray de gatit la foc mediu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați ciuperci, 1 lingură de șalotă, 1 linguriță de apă și 3 crenguțe de cimbru; saut 3 minute sau doar până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ApăApă
13
Slăbiți marginile granulelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
14
Așezați o farfurie, cu susul în jos, deasupra fiecărui ramekin; inversați pe farfurii. Puneți 1 lingură de sos pe fiecare farfurie; presărați amestecul de șuncă uniform între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt

Ingrediente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista