Crunchy Edamame
Crunchy Edamame ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 125 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, edamame, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Crunchy Edamame Slaw, Edamame Dip, și Edamame Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Așezați edamame într-o strecurătoare și rulați sub apă fierbinte pentru a dezgheța.
Se întinde pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Aruncați edamame cu ulei, sare și praf de chili într-un castron mediu.
Se întinde pe o foaie de copt cu margini și se prăjește până se umflă și se rumenesc parțial, 20 până la 25 de minute, agitând foaia de copt o dată sau de două ori în timpul prăjirii pentru a preveni posibilitatea de arsură.
Se lasă să se răcească pe foaia de copt, apoi se transferă într-un castron și se servește.