Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crunchy Cranberry Granolan. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 687 calorii, 13g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cookie Madness are 6 fani. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, sirop de arțar plus 1 lingură, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Crunchy Power Granola ... cel mai bun Granolan vreodată, Granola Crocantă, și Granola Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. tapetați o foaie mare de copt cu margini grele sau o tigaie cu role de jeleu cu folie antiaderentă sau parchment.In castron mic combina ulei, sirop de arțar, melasă, extract de migdale și scorțișoară; se amestecă well.In bolul mare de amestecare combină ovăz, nuci, nucă de cocos, migdale, semințe de dovleac (dacă se utilizează) și semințe de floarea soarelui (dacă se utilizează). Se toarnă încet amestecul de sirop de arțar peste amestecuri; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea Soarelui
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Semințe De Dovleac
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
4 Căni De Făină De Grâu
Crostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți amestecul de ovăz uniform pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc; amestecând la jumătatea coacerii. Pentru granola mai aglomerată, nu amestecați — doar apăsați-o într-o foaie subțire, lăsați-o să se răcească complet și rupeți-o în bucăți
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor; se răcește ușor. Se amestecă afine; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)