Crunchy Ceapa Cartofi Coace
Coacerea crocantă a cartofilor cu ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 169 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă prăjită franceză, porumb de sâmbure și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Crunchy Ceapa Cartofi Coace, Coacere Crocantă De Cartofi Dulci, și Swiss-Ceapa Cartofi Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 1 vas de copt din sticlă de 1/2 litru cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți laptele, apa și untul până la fierbere. Se amestecă cartofii doar până se umezesc; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă cu furculita pana se omogenizeaza. Se amestecă porumbul.
Puneți jumătate din amestecul de cartofi în vas.
Se presară cu 1/2 fiecare brânză și ceapă. Se acoperă cu cartofii rămași; se presară cu brânză și ceapă rămase.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și ceapa este aurie.