Crunchy Ceapa Cartofi Coace
Crunchy ceapa cartofi coace este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, lapte, cartofi prăjiți cu usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacere Crocantă De Cartofi Dulci, Swiss-Ceapa Cartofi Coace, și Caramelizat Ceapa Piure De Cartofi Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-o cratiță de 3 litri, încălziți laptele, apa și margarina până la fierbere. Se amestecă conținutul ambelor pungi de cartofi (din cutia de cartofi) doar până se umezește; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă cu furculita pana se omogenizeaza. Se amestecă porumbul.
Puneți jumătate din amestecul de cartofi în vas.
Se presară cu 1/2 fiecare brânză și ceapă. Se acoperă cu cartofii rămași; se presară cu brânză și ceapă rămase.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și ceapa este aurie.