Crunchburger (aka burgerul de semnătură)

Crunchburger (aka Burger semnătură) este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 632 calorii. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de hrean, roșii de vită, chifle de hamburger de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Crunchburger (aka burgerul de semnătură), Crunchburger, și Tort de brânză pentru fermieri, alias Zapekanka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați fiecare porție într-un burger gros de 3/4 inci și faceți o depresiune profundă în centru cu degetul mare. Condimentează ambele părți ale fiecărui burger cu sare și piper.
Încălziți uleiul din tigaie sau grătarul la foc mare până când uleiul începe să strălucească. Gatiti burgerii pana se rumenesc si usor carbonizati pe prima parte, aproximativ 3 minute pentru carnea de vita si 5 minute pentru curcan. Flip peste burgeri. Gătiti burgerii de vită până se rumenesc și ușor carbonizați pe a doua parte, 4 minute pentru rare medii (3 minute dacă se topesc cu brânză) sau până când sunt gătite la gradul dorit de coacere. Gatiti burgerii de curcan pana cand sunt fierti pe tot parcursul, aproximativ 5 minute pe a doua parte.
Adăugați brânza, dacă folosiți, pe vârfurile burgerilor în ultimul minut de gătit și acoperiți cu un capac de însăilare, închideți capacul grătarului sau cortați burgerii cu folie de aluminiu pentru a topi brânza.
Așezați burgerii pe fundul chiflei și, dacă doriți, acoperiți cu roșii, salată, ceapă și o păpușă de maioneză cu muștar de hrean. Puneți chipsurile de cartofi, acoperiți cu blaturile de chifle și serviți imediat.
Bateți împreună maioneza, muștarul și hreanul într-un bol mic și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească. Sosul poate fi preparat cu 1 zi în avans și păstrat acoperit la frigider.