Crunchburger (aka burgerul de semnătură)

Crunchburger (aka burgerul de semnătură)
Crunchburger (aka Burger semnătură) este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 632 calorii. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de hrean, roșii de vită, chifle de hamburger de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Crunchburger (aka burgerul de semnătură), Crunchburger, și Tort de brânză pentru fermieri, alias Zapekanka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați fiecare porție într-un burger gros de 3/4 inci și faceți o depresiune profundă în centru cu degetul mare. Condimentează ambele părți ale fiecărui burger cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți uleiul din tigaie sau grătarul la foc mare până când uleiul începe să strălucească. Gatiti burgerii pana se rumenesc si usor carbonizati pe prima parte, aproximativ 3 minute pentru carnea de vita si 5 minute pentru curcan. Flip peste burgeri. Gătiti burgerii de vită până se rumenesc și ușor carbonizați pe a doua parte, 4 minute pentru rare medii (3 minute dacă se topesc cu brânză) sau până când sunt gătite la gradul dorit de coacere. Gatiti burgerii de curcan pana cand sunt fierti pe tot parcursul, aproximativ 5 minute pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burgeri De CurcanBurgeri De Curcan
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați brânza, dacă folosiți, pe vârfurile burgerilor în ultimul minut de gătit și acoperiți cu un capac de însăilare, închideți capacul grătarului sau cortați burgerii cu folie de aluminiu pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Așezați burgerii pe fundul chiflei și, dacă doriți, acoperiți cu roșii, salată, ceapă și o păpușă de maioneză cu muștar de hrean. Puneți chipsurile de cartofi, acoperiți cu blaturile de chifle și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Bateți împreună maioneza, muștarul și hreanul într-un bol mic și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească. Sosul poate fi preparat cu 1 zi în avans și păstrat acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista