Crunch De Miere De Ghimbir Fără Gluten

Crunch De Miere De Ghimbir Fără Gluten
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, fără gluten ghimbir-miere Crunch ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 35 de cenți pe porție. Un amestec de miere, cereale, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 103 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Crunch De Orez Cu Ghimbir Fără Gluten, Se amestecă ușor Vegetarian cu ananas de ghimbir cu miere și sos de cremă de caju {fără Gluten}, și Se amestecă ușor Vegetarian cu ananas de ghimbir cu miere și sos de cremă de caju {fără Gluten} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 250 de grade F. Pulverizați tigaia mare de prăjire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
În cratița de 1 litru, încălziți zahărul brun, untul, mierea și ghimbirul până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se răcește ușor. În tigaie, măsurați cerealele, chipsurile de banane, migdalele și nuca de cocos. Se amestecă amestecul de zahăr brun până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De BananeChipsuri De Banane
Zahăr BrunZahăr Brun
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
CerealeCereale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți 50 de minute, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se întinde pe hârtie sau folie cerată; se răcește aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se pune în vasul de servire; se amestecă afine. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu flori de soc sau lichioruri de fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și note de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructelor Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista