Crunch de budincă de banane
Banana Pudding Crunch este un desert care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 374 de calorii, 5 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 1,04 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți lapte, ouă, amestec de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budincă de pâine crocantă cu banane, rom, caramel, budincă cu unt și plăcintă cu budincă cu bomboane.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați laptele, amestecurile de budincă și smântâna timp de 2 minute.
Se lasa sa stea 2 minute sau pana se ingroasa. Îndoiți bananele.
Se toarnă într-un 1-1/2-qt. castron. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Pentru topping, combina zahărul, nucile pecan și oul.
Se întinde într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 20 de minute sau până când se rumenesc și sunt crocante. Misto.
Folosind o spatulă, slăbiți amestecul de nuci pecan din tigaie și rupeți-l în bucăți mici.
Se presară peste budincă chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budinca de banane funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "