Crudite de iarnă cu baie de nuc-usturoi

Cruditele de iarnă cu Dip de nuc-usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 781 calorii, 11g de proteine, și 68G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână nuci, ulei de măsline, legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Baie De Anghinare La Cuptor Cu Crudite De Iarnă, Crisper Whisperer: Crudit de iarnă cu Marcella Hazan Bagna cauda, și Dip cu brânză albastră și nucă cu Waldorf Crudit Circuls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartoful intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgere. Se răcește complet. Amestecați nuci, * ulei de cană, suc de lămâie, usturoi și oregano în procesor 1/3 până aproape neted.
Adăugați cartofi, 1/3 cană de ulei și 2 linguri de apă. Folosind porniri / opriri, procesați doar până când cartoful este amestecat și amestecul este cremos (nu supraprocesați sau amestecul va deveni lipicios).
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Se amestecă pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)