Crudit cu baie de Wasabi

Crudit cu baie de Wasabi
Crudit crudit cu wasabi Dip ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 127 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pudră de wasabi, țelină, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Înghețată Wasabi (Wasabi Aisu), și Muhammara cu Crudit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți pudra de wasabi cu apa până se formează o pastă netedă; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Bateți iaurtul, brânza de capră și zahărul. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Transferați scufundarea într-un vas de servire și dați-o la frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți broccofloarea până la al dente, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomanescuRomanescu
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți și clătiți sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
6
Se scurge bine și se usucă.
7
Pentru a servi, aranjați broccofloarea, țelina, feniculul și castravetele pe un platou. Acoperiți scufundarea cu mugurii de ridiche și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza De RidicheVarza De Ridiche
RomanescuRomanescu
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista