Crown Friptură De Porc Cu Umplutură De Cârnați

Crown friptură de carne de porc cu umplutură de cârnați este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 618 calorii, 70g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mere, apă, friptură de coroană de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crown friptură de porc cu umplutură de cârnați de castane, Crown friptură de porc cu umplutură de mere, și Friptură De Porc Coroană Cu Umplutură De Afine.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă, sos Worcestershire și sos de buchet; periați suprafața fripturii cu amestec de apă.
Se presară sare și piper. Puneți cârnații în centrul fripturii.
Așezați o bucată mică de folie de aluminiu pe fiecare capăt osos.
Așezați friptura, osul se termină, într-o tigaie de prăjire superficială.
Se toarnă amestecul de apă rămas și 2 căni de apă peste friptură. Introduceți termometrul pentru carne, având grijă să nu atingeți osul sau grăsimea.
Coaceți la 375 timp de 15 minute; reduceți căldura la 325 și coaceți 1 oră.
Adăugați cartofi în tigaie și continuați să coaceți 1 oră sau până când termometrul pentru carne înregistrează 17
Scoateți friptura și cartofii într-un platou de servire cald, rezervând lichidul pentru tigaie.
Lăsați friptura să stea cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.
Degresați lichidul pan; se toarnă într-o cratiță medie.
Combinați făina și restul de 1/2 cană de apă, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de făină în lichidul de tigaie; gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste.
Serviți sosul și sosul de mere cu friptură.