Crostini de varză de Bruxelles și slănină
Varza de Bruxelles și Bacon Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 43 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de baghetă, varză de Bruxelles, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crostini Cu Varză De Bruxelles Carbonizată, Twist and Sprout: pizza cu varză de Bruxelles și slănină, și Varză de Bruxelles și hașiș de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând des, până când este crocantă, 12 până la 14 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Scoateți și aruncați toate, cu excepția a 3 linguri. grăsime de slănină din tigaie.
Ridicați căldura la mediu-mare.
Adăugați muguri în grăsimea de slănină în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când abia începe să se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Adăugați ardeiul roșu, coaja de lămâie și slănina rezervată în tigaie. Se amestecă, se gustă și se condimentează cu sare și piper.
Ungeți ambele părți ale feliilor de baghetă cu ulei de măsline; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți până devin aurii, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Lingură o lingură rotunjită. de amestec germina pe fiecare felie de bagheta. Completați fiecare cu o felie de brânză și serviți.