Crostini De Tomate-Anghinare
Crostini de tomate-anghinare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 162 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pâine baghetă, inimi de anghinare marinate, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, Anghinare Crostini, și Anghinare Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
Așezați felii de pâine pe foaia de prăjituri; pulverizați ușor pâinea cu spray de gătit.
Coaceți 6 până la 9 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Între timp, tocați grosolan anghinarea. În castron mediu, amestecați anghinare și ingredientele rămase.
Serviți amestecul de anghinare cu felii de pâine prăjită.