Crostini de sfeclă și brânză de capră
Sfeclă și brânză de capră Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, baghetă de pâine în diagonală, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Crostini cu brânză de sfeclă și capră, Crostini de sfeclă prăjită și brânză de capră, și Crostini de brânză de capră cu Salsa de sfeclă de pepene verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti sfecla, lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla într-un vas de copt de 11 x 7 inci; adăugați 1 cană de apă în vas. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se răcește. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Tăiați sfecla pe lungime în sferturi și tăiați fiecare sfert transversal în felii de 9 (1/8 inch).
Într-un castron mediu combinați oțetul, coaja, sucul, sarea și 1/4 linguriță piper.
Adăugați sfeclă; aruncați ușor pentru a acoperi.
Pentru a pregăti răspândirea brânzei, combinați brânza de capră, maioneza, tarhonul, 1/8 linguriță de piper și usturoiul într-un castron mic.
Întindeți fiecare felie de baghetă cu 1 linguriță de amestec de brânză; deasupra cu 3 felii de sfeclă ușor suprapuse.