Crostini de porumb, slănină și Chile la grătar

Grilled porumb, Bacon și Chile Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 305 calorii. Un amestec de slănină, usturoi, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Porumb la grătar, Avocado și Queso Fresco Crostini, Porumb La Grătar, Crema Mexicana Și Crostini De Coriandru, și Porumb La Grătar, Crema Mexicana Și Crostini De Coriandru.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu. Periați ușor porumbul cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Grătiți, întorcându-vă ocazional, până când porumbul este carbonizat pe toate părțile și sâmburii sunt moi, 10 până la 15 minute.
Scoateți și lăsați deoparte până se răcește, apoi tăiați sâmburii de pe știuleți.
Stropiți o tigaie sotată cu ulei de măsline; adăugați slănina și aduceți la foc mediu. Când slănina este rumenită și crocantă, adăugați ardeii iute și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați boabele de porumb și aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și se amestecă oțetul. Aruncați scallions și scoateți-l de pe foc.
Prăjiți feliile de baghetă pe grătar până se carbonizează ușor.
Scoateți toasturile și frecați cu usturoiul.
Stropiți cu ulei de măsline și acoperiți cu amestecul de porumb-slănină. Spune-ți un superstar!
Fotografie de John Kernick
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Vinul spumant, Chianti și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Crostini. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.