Crostini de fasole cu unt cu mentă și Salam

Crostini de fasole cu unt cu mentă și Salam
Crostini de fasole cu unt cu mentă și salam ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de baghetă, suc de lămâie stors, ulei de măsline foarte mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini Cu Fasole Fava Și Mentă, 5 minute Salam Caper Crostini, și Crostini de salam și brânză de capră cu sos Pinot Noir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de servire aruncați împreună fasole de unt, ceapă, ulei, mentă, jalapeno, coajă de lămâie și suc de lămâie. Se condimentează cu sat și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
PiperPiper
CeapăCeapă
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 20 de minute sau până peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece. Puteți lăsa fasole întregi sau must - le la orice consitency preferați la acest point.To serviți: periați feliile de baghetă cu puțin ulei de măsline și grătiți-le sau prăjiți-le pe o parte până devin ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BaguetteBaguette
FasoleFasole
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați o felie de salam pe toasturile de baghetă și acoperiți cu amestecul de fasole de unt, un strop de ulei de măsline și câteva frunze de mentă după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BaguetteBaguette
UntUnt
SalamSalam
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista