Crostini De Crab Fierbinte

Crostini De Crab Fierbinte
Rețeta crostini de Crab fierbinte ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână arpagic, arpagic și cremă de ceapă, baghetă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie fierbinte de Crab cu Crostini, Crab Imperial cu Crostini, și Crabi salsa crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați felii de pâine pe o foaie mare de cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Perii ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Coaceți 3 până la 5 minute sau până când sunt crocante și foarte maro deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, amestecați ingredientele rămase, cu excepția arpagicului, într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți 1 lingură rotunjită de masă amestec de carne de crab pe fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
7
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când umplutura este fierbinte și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se presara cugive.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista