Crostini de anghinare proaspătă și fasole albă

Crostini de anghinare proaspătă și fasole albă
Rețeta de anghinare proaspătă și Crostini de fasole albă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 16 porții cu 84 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ceapă, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Anghinare Fasole Albă Crostini, Crostini de anghinare și fasole, și Crostini De Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți anghinare, 6 căni de bulion și următoarele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mare, adăugând mai mult bulion dacă este necesar pentru a acoperi. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când anghinareleinimile sunt foarte fragede, aproximativ 50 de minute.Se răcește anghinarea în amestec de bulion, neacoperit,până la rece, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți anghinarea din bulion; scurgere.Scoate frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BulionBulion
3
Tăiați inimile în cuburi de 1/3 inch;așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă fasolea,brânza, 1/4 cană de busuioc tocat și 2 linguri de uleiîn Inimi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați pâineafoaie de copt tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Bakepână când începe să crisp, aproximativ 8 minute
8
Lingură topping de anghinare pe pâine.Strângeți sucul de lămâie; deasupra cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
AnghinareAnghinare
PâinePâine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate9
Revista