Crostini cu usturoi prăjit, brânză de capră și Chutney de mere
Instrucțiuni
1
Adăugați următoarele 4 ingrediente și fierbeți până când amestecul este siropos și redus la 1/2 cană, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă în mere și stafide. Creșteți căldura la mare și fierbeți până când merele sunt fragede, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Se răcește la temperatura camerei. (Chutney se poate face cu 3 zile înainte; acoperiți și refrigerați.)
3
Se amestecă roșiile și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Aranjați feliile de baghetă pe foaia de copt și periați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Coaceți până devin aurii și crocante, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți fiecare pâine prăjită cu usturoi prăjit; deasupra cu brânză de capră și chutney.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Spread each toast with roasted garlic; top with goat cheese and chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese