Crostini cu piersici și brânză albastră
Crostini cu piersici și brânză albastră ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 227 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 56 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați baghetă, oțet balsamic, piersici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brânză Albastră Și Gem De Smochine Crostini, Brânză Albastră Și Crostini De Smochine, și Crostini de vită și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți feliile de baghetă cu ulei de măsline; așezați pe o foaie de copt. Se fierbe până se prăjește și se crocant. Se răcește complet.
Aruncați ușor piersicile cu oțet. Crostini de Top cu piersici și brânză albastră.
Se presară cu piper, dacă se dorește. Se fierbe până când brânza este fierbinte, moale și foarte ușor rumenită.
Din ziua bună pentru un Picnic de Jeremy Jackson (William Morrow, o amprentă a lui Harper
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.