Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică

Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 103G de grăsime, și un total de 1415 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.5 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, ulei de canolan, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Încercați Prune la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone, Piersici la grătar cu Mascarpone, fistic și glazură balsamică, și Pâine prăjită cu roșii la grătar Caprese Nachos cu glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și presărați sare și piper, după gust. Puneți grătarul și gătiți până se prăjește ușor.
Ungeți roșiile cu ulei de canola și grătiți până când sunt ușor carbonizate.
Scoateți și tocați grosier.
Scoateți pâinea de pe grătar și întindeți feliile cu mascarpone. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Puneți pâinea înapoi pe grătar la foc indirect pentru a încălzi brânza.
Scoateți crostini de pe grătar într-un platou de servire și acoperiți cu roșii și scallions.
Stropiți cu glazură balsamică, presărați cu mai multă sare și piper, după gust și serviți.