Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică

Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică
Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 103G de grăsime, și un total de 1415 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.5 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, ulei de canolan, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Încercați Prune la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone, Piersici la grătar cu Mascarpone, fistic și glazură balsamică, și Pâine prăjită cu roșii la grătar Caprese Nachos cu glazură balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și presărați sare și piper, după gust. Puneți grătarul și gătiți până se prăjește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți roșiile cu ulei de canola și grătiți până când sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți și tocați grosier.
6
Scoateți pâinea de pe grătar și întindeți feliile cu mascarpone. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Puneți pâinea înapoi pe grătar la foc indirect pentru a încălzi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți crostini de pe grătar într-un platou de servire și acoperiți cu roșii și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CrostiniCrostini
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Stropiți cu glazură balsamică, presărați cu mai multă sare și piper, după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista