Crostini cu Fontina și marmeladă de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei

Rețeta Crostini cu Fontinan și marmeladă de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $2.68 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii prune, marmeladă, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei, Morcovi prăjiți cu miere-balsamică din ' legumele glorioase ale Italiei, și Fasole verde zdrobită și cartofi cu Pancetta din legumele glorioase ale Italiei.
Instrucțiuni
Pentru a face marmelada: spălați și apoi sterilizați cinci borcane de sticlă de 1/2-pt (240-ml) și capacele acestora, scufundându-le în apă clocotită timp de 10 minute.
Tăiați capătul tulpinii de pe roșii. Cu un cojitor de legume, tăiați pielea de pe roșii în fâșii și aruncați-o.
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime și împingeți semințele cu degetul mare (fac asta peste chiuvetă).
Tăiați din nou jumătățile de roșii în jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare sfert în 3 sau 4 bucăți. Aruncați bucățile de roșii într-o cratiță mare, nereactivă, cu fundul greu.
Puneți zahărul, coaja și sucul de lămâie, oțetul, sarea, cuișoarele, frunzele de dafin și ardeii chile în oală cu roșiile. Puneți oala la foc mediu și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic destul de plin de viata timp de aproximativ 1 1/2 ore sau pana cand marmelada este lucioasa si suficient de groasa pentru a se intinde. Asigurați-vă că amestecați des pentru a preveni arderea. Când marmelada este gata, îndepărtați frunzele de dafin și cuișoarele.
Puneți marmelada în borcanele sterilizate, înșurubați capacele și procesați timp de 15 minute într-o baie de apă clocotită. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Sau păstrați marmelada la frigider, unde se va păstra cel puțin 2 luni.
Pentru a face crostini: poziționați un suport pentru cuptor la 4 inci (10 cm) de broiler și porniți broilerul.
Întindeți marmelada de roșii pe feliile de ficelle și acoperiți fiecare cu o movilă de brânză mărunțită. Aranjați feliile pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe timp de 1 până la 2 minute, sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Transferați crostini într-un platou și serviți imediat.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Fingerfood în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.