Crostini cu ardei prăjiți și frunze de țelină
Reteta Ardei prăjit și frunze de țelină Crostini este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Păstrăv la grătar cu dovlecei prăjiți, nuci pecan și Pesto cu frunze de țelină, Crostini De Ardei Roșu Prăjit, și Crostini De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Într-un castron, aruncați ardeii cu uleiul de măsline, sarea și boiaua.
Se întinde pe o foaie mare de copt și se prăjește, amestecând ocazional, până când ardeii sunt foarte fragezi și jammy, 25 până la 30 de minute.
Se lasa sa se raceasca complet; aruncați ardeii cu frunzele de țelină.
Întindeți feliile de pâine într-un strat uniform pe o tigaie și prăjiți-le până devin aurii, 1 până la 2 minute. Frecați imediat fiecare felie cu usturoi și stropiți cu ulei.
Pentru a servi, umpleți ardeii deasupra feliilor de pâine.
Garnisiți fiecare crostini fie cu un singur file de hamsii, fie cu capere, dacă doriți (aproximativ 1/2 linguriță per crostini).
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon