Crostata de pere și migdale necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. Un amestec de zahăr, înghețată cherry vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cireșe-Migdale-Pere Crostata, Crostata de pere și afine, și Crostata de pere și zmeură.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, adăugați cremă de brânză, zahăr, făină, 1 ou și vanilie. Bateți cu un mixer de mână până când este bine amestecat și neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Împărțiți fiecare pachet de pastă de migdale în 4 porții egale. Pe o suprafață de lucru presarata cu faina rola fiecare porțiune într-o rundă de 6 inch, aproximativ 1/8 inch grosime. Puneți 2 linguri de umplutură de brânză cremă în centrul fiecărei runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Întindeți umplutura într-un strat uniform, la aproximativ 1/2 inci de marginea rundei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Pătrundeți fiecare pere și scoateți miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
6
Tăiați fiecare sfert în 5 felii. Ventilați 5 din feliile de pere deasupra umpluturii în centrul a 1 din runde. Îndoiți ușor marginea pastei de migdale peste marginea umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Jumătăți De Pere în Sirop
7
Transferați pe foile de copt pregătite și repetați cu rundele de migdale rămase, umplutura și perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Bateți împreună oul rămas și 1 lingură de apă într-un bol mic până se amestecă bine. Folosind o perie de patiserie periați ușor fiecare crostata cu spălarea ouălor și presărați fiecare cu zahărul brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brut
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Puneți foile de copt în cuptor și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Serviți fiecare crostata pe farfurii individuale cu o lingură mică de înghețată și garnisită cu migdale feliate și mentă.