Crostata de pere și migdale

Crostata de pere și migdale
Crostata de pere și migdale necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. Un amestec de zahăr, înghețată cherry vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cireșe-Migdale-Pere Crostata, Crostata de pere și afine, și Crostata de pere și zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu, adăugați cremă de brânză, zahăr, făină, 1 ou și vanilie. Bateți cu un mixer de mână până când este bine amestecat și neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Împărțiți fiecare pachet de pastă de migdale în 4 porții egale. Pe o suprafață de lucru presarata cu faina rola fiecare porțiune într-o rundă de 6 inch, aproximativ 1/8 inch grosime. Puneți 2 linguri de umplutură de brânză cremă în centrul fiecărei runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Întindeți umplutura într-un strat uniform, la aproximativ 1/2 inci de marginea rundei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Pătrundeți fiecare pere și scoateți miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Tăiați fiecare sfert în 5 felii. Ventilați 5 din feliile de pere deasupra umpluturii în centrul a 1 din runde. Îndoiți ușor marginea pastei de migdale peste marginea umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Transferați pe foile de copt pregătite și repetați cu rundele de migdale rămase, umplutura și perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Bateți împreună oul rămas și 1 lingură de apă într-un bol mic până se amestecă bine. Folosind o perie de patiserie periați ușor fiecare crostata cu spălarea ouălor și presărați fiecare cu zahărul brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Puneți foile de copt în cuptor și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți fiecare crostata pe farfurii individuale cu o lingură mică de înghețată și garnisită cu migdale feliate și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista