Crostata de mere cu sos de Caramel
Crostata de mere cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 321 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de ulei vegetal, scurtare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Crostata de mere cu sos de Caramel condimentat, Apple și Caramel în vârstă Gouda Crostata, și Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, amestecați 1 cană de făină și sarea.
Tăiați în scurtare și unt, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara ulei și zară, 1 lingura la un moment dat) se presara peste amestecul de făină, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezită și aluat aproape curăță partea de castron.
Adunați aluatul într-o bilă; formați-l în turtit rotund de 5 inci pe o foaie mare de fursecuri, ușor făinată, fără grăsime. Cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în Runda de 12 inch.
Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană de zahăr și 3 linguri de făină. Se amestecă merele până se acoperă. Amestec de mere movilă pe centrul aluatului rotund până la 2 inci de margine. Îndoiți marginea aluatului peste amestecul de mere; sertizați ușor marginea aluatului. În castron mic, se amestecă 1 lingura de zahar si scortisoara; se presara peste mere și aluat.
Coaceți 42 până la 47 de minute sau până când crusta este maro aurie și merele sunt fragede cu furculița. (Dacă merele încep să se rumenească rapid, acoperimerele lejer cu folie de aluminiu.)
Serviți cald stropit cu topping de caramel.