Crochete de cartofi- - - Panzeroti di Patate
Crochete de cartofi - - - panzeroti di Patate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 634 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, pesmet, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Croccette di patate (Crochete de cartofi), Blinele de cartofi: Crocche di Patate, și GATT di patate (cartofi "tort") pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 litri de apă la fierbere. Gatiti cartofii in apa clocotita pana cand sunt usor perforati cu un cutit de paring, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii și, în timp ce sunt încă fierbinți, treceți-i printr-o moară de alimente. Adăugați imediat gălbenușurile de ou, prosciutto, untul, Parmigiano-Reggiano și nucșoara și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper.
Cu mâinile umede, împărțiți amestecul în porțiuni de dimensiunea mingii de golf și formați discuri cu un diametru de 2 inci.
Pe trei farfurii separate, Așezați făina, albușurile de ou și firimiturile de pâine. Dragați fiecare disc prin fiecare dintre plăci, începând cu făina, apoi albușurile de ou, apoi firimiturile de pâine. Într-o tigaie cu fund greu, încălziți uleiul până aproape de fumat. Gatiti discurile in ulei, lucrand in loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei, pana cand discurile se rumenesc profund.
Scoateți discurile pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și serviți. Acestea pot fi reîncălzite de la temperatura camerei, dar nu trebuie refrigerate.