Crochete de cartofi, ciuperci și praz

Crochete de cartofi, ciuperci și praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Crochete de cartofi, ciuperci și praz. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albuș de ou, ulei de măsline, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crochete de praz și ciuperci, Crochete de pui, ciuperci și cartofi, și Supă De Cartofi-Praz-Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartoful într-o tigaie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgere. Apăsați cartoful printr-un ricer sau o moară de alimente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
BolBol
3
Așezați ciupercile, prazul și cimbru într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați amestecul de ciuperci; gatiti 6 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6
Adăugați amestecul la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
7
Adăugați Gruyre, 2 linguri Parmigiano-Reggiano, sare, piper și gălbenuș de ou; se amestecă până se omogenizează. Formați amestecul în chiftele rotunde de 8 (2 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PiperPiper
SareSare
8
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Combinați albușul de ou și 2 lingurițe de apă într-un vas puțin adânc, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Combinați restul de 2 linguri Parmigiano-Reggiano și panko într-un vas superficial. Pateuri de dragare în făină. Scufundați în amestec de ouă; dragă în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
11
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
13
Adăugați chiftele; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista