Veronica ' s Hot Spanac, Anghinare și Chile Dip

Veronica ' s Hot Spanac, Anghinare și Chile Dip
Spanacul fierbinte al Veronicăi, anghinarea și Chile Dip este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru 1,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare marinate, parmezan, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Baie fierbinte de spanac și anghinare, Baie Fierbinte De Anghinare Cu Spanac, și Baie Fierbinte De Anghinare Cu Spanac pentru rețete similare.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ferrari Perle cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Revista