Barele crocante de Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt de semințe, cereale umflate cu cereale integrale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Chipsuri Crocante De Kale, Salată crocantă de Kale și Quinoa, și Kale crocantă cu baie de lămâie-iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie sau hârtie pergament și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru a pregăti varza: spălați bine varza sub apă rece și apoi îndepărtați tot excesul de umiditate ștergând frunzele între mai multe straturi de prosoape de hârtie sau rotind de mai multe ori într-un filator de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Salată Spinner
Prosoape De Hârtie
4
Transferați kale Lao foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Stropiți frunzele cu uleiul, aruncând la acoperirefrunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Coaceți varza în cuptorul preîncălzit timp de 12-17 minute până când apar frunzelehârtie-subțire și crocantă, dar nu rumenită (urmăriți cu atenție). Folosind căptușeala de pergament, transferați kale într-un raft și răciți complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Între timp, întindeți ovăzul, pepitele și semințele de susan pe o foaie mare de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Semințe De Dovleac
Kilograme De Mure (aproximativ
Ovăz
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 până la 8 minute, tremurând la jumătateprin, până la aur și parfumat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați într-un castron mare; amestecați cerealele șifructe de padure. Zdrobiți frunzele de kale răcite în castron; amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Combinați untul de nuci sau semințe, zahărul, siropul și sarea într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Semințe
Zahăr
Sirop
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Încălziți mediu-scăzut, amestecând, timp de 4 până la 5 minute până când zahărul este dizolvat și amestecul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
12
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
13
Se toarnă imediat amestecul de sirop peste amestecul de ovăz, amestecând cu o spatulăpână când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Ovăz
14
Transferați amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Așezați o bucată mare de hârtie pergament, hârtie de ceară sau folie de plastic (acoperită cu spray de gătit antiaderent) deasupra amestecului de bare și folosiți-o pentru a întinde, aplatiza și compacta foarte ferm amestecul uniform în tigaie. Se dă la frigider cel puțin 1 oră până se fixează ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Kilograme De Mure (aproximativ
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Plastic
Hârtie De Ceară
Tigaie
16
Folosind căptușeala, ridicați amestecul din tigaie și transferați-l pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie
17
Tăiați în10 bare.
18
Sfaturi pentru BAR-pentru cele mai bune rezultate, nu folosiți unt de arahide; va copleși celelalte arome din bare.- Raportul dintre îndulcitorii uscați și lichizi aici este esențial pentru legarea barelor–experimentați pe propriul risc!- Frunzele crocante de kale pot fi preparate cu până la 1 zi înainte. Se răcește complet și se păstrează într-un recipient etanș până când este gata de utilizare.BAR păstrarea strâns înfășurați barele individual în folie de plastic.Temperatura camerei: 2 zilefrigider: 1 săptămânăcongelator: 3 luni în recipient etanș; dezghețați 1/2 hourBAR variație CRISPY spanac & caise BARSPrepare conform instrucțiunilor, dar folosiți 6 căni de frunze de spanac ambalate în locul kale și o cantitate egală de caise uscate tocate în locul fructelor de pădure uscate. Omiteți extractul de migdale și adăugați în schimb 1 1/2 lingurițe de coajă de portocală rasă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Extract De Migdale
Caise Uscate
Unt De Arahide
Coaja De Portocala
Caise
Fructe De Padure
Kale
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
19
Putere Foame 4
20
Retipărit cu permisiunea de la Power Hungry, de către Camilla V. Saulsbury, 2013 Lake Isle Press