Crispy Kale Baruri

Crispy Kale Baruri
Barele crocante de Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt de semințe, cereale umflate cu cereale integrale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Chipsuri Crocante De Kale, Salată crocantă de Kale și Quinoa, și Kale crocantă cu baie de lămâie-iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie sau hârtie pergament și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pentru a pregăti varza: spălați bine varza sub apă rece și apoi îndepărtați tot excesul de umiditate ștergând frunzele între mai multe straturi de prosoape de hârtie sau rotind de mai multe ori într-un filator de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Transferați kale Lao foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Stropiți frunzele cu uleiul, aruncând la acoperirefrunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Coaceți varza în cuptorul preîncălzit timp de 12-17 minute până când apar frunzelehârtie-subțire și crocantă, dar nu rumenită (urmăriți cu atenție). Folosind căptușeala de pergament, transferați kale într-un raft și răciți complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Între timp, întindeți ovăzul, pepitele și semințele de susan pe o foaie mare de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
OvăzOvăz
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 până la 8 minute, tremurând la jumătateprin, până la aur și parfumat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați într-un castron mare; amestecați cerealele șifructe de padure. Zdrobiți frunzele de kale răcite în castron; amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Combinați untul de nuci sau semințe, zahărul, siropul și sarea într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De SemințeUnt De Semințe
ZahărZahăr
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Încălziți mediu-scăzut, amestecând, timp de 4 până la 5 minute până când zahărul este dizolvat și amestecul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
12
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
13
Se toarnă imediat amestecul de sirop peste amestecul de ovăz, amestecând cu o spatulăpână când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
OvăzOvăz
14
Transferați amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Așezați o bucată mare de hârtie pergament, hârtie de ceară sau folie de plastic (acoperită cu spray de gătit antiaderent) deasupra amestecului de bare și folosiți-o pentru a întinde, aplatiza și compacta foarte ferm amestecul uniform în tigaie. Se dă la frigider cel puțin 1 oră până se fixează ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
16
Folosind căptușeala, ridicați amestecul din tigaie și transferați-l pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
17
Tăiați în10 bare.
18
Sfaturi pentru BAR-pentru cele mai bune rezultate, nu folosiți unt de arahide; va copleși celelalte arome din bare.- Raportul dintre îndulcitorii uscați și lichizi aici este esențial pentru legarea barelor–experimentați pe propriul risc!- Frunzele crocante de kale pot fi preparate cu până la 1 zi înainte. Se răcește complet și se păstrează într-un recipient etanș până când este gata de utilizare.BAR păstrarea strâns înfășurați barele individual în folie de plastic.Temperatura camerei: 2 zilefrigider: 1 săptămânăcongelator: 3 luni în recipient etanș; dezghețați 1/2 hourBAR variație CRISPY spanac & caise BARSPrepare conform instrucțiunilor, dar folosiți 6 căni de frunze de spanac ambalate în locul kale și o cantitate egală de caise uscate tocate în locul fructelor de pădure uscate. Omiteți extractul de migdale și adăugați în schimb 1 1/2 lingurițe de coajă de portocală rasă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Caise UscateCaise Uscate
Unt De ArahideUnt De Arahide
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CaiseCaise
Fructe De PadureFructe De Padure
KaleKale
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
19
Putere Foame 4
20
Retipărit cu permisiunea de la Power Hungry, de către Camilla V. Saulsbury, 2013 Lake Isle Press
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista