Crispy Câștigat Ton Chips-Uri

Crispy Câștigat Ton Chips-Uri
Crispy câștigat Jetoane Ton ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de ulei de canolan, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Crispy Fish-And-Chips, Pește și chipsuri crocante, și Chipsuri Crocante De Kale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați ambalajele de tone câștigate în jumătate în diagonală, făcând triunghiuri. Aranjați pe o foaie de copt căptușită cu folie și periați cu ulei. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Coaceți 7 minute sau până când sunt crocante și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista