Crispy Cayenne Cocktail Catfish

Crispy Cayenne Cocktail Catfish
Nevoie de o felul principal pescatarian? Crispy Cayenne cocktail Catfish ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 188g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 2391 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $15.4 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de pudră de usturoi, făină de porumb, vermut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Crispy Cayenne Cocktail Catfish, Somn Crocant, și Somn Crocant.

Instrucțiuni

1
Combinați somnul cu coaja unui tei, sucul ambelor tei, fulgii de cayenne și vermutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
SomnSomn
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Se lasa la marinat aproximativ 1 ora.
3
Scurgeți bine somnul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
4
Încălziți 1/2 inch de ulei, jumătate de măsline și jumătate de canola, într-o tigaie la mediu spre mediu. (Când este gata, o picătură de apă va sfârâi, dar uleiul nu va fi suficient de fierbinte pentru a fuma).Bateți oul în lapte într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați 1/4 cană de făină cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Combinați ingredientele uscate rămase într-o pungă de plastic.Înmuiați fiecare bucată de pește în făină, apoi în amestecul de ou/lapte. Agitați în punga de panificație până când este bine acoperită.Puneți bucățile în uleiul fierbinte până când prima parte este rumenită. Nu aglomerați bucățile în tigaie. Întoarceți și rumeniți cealaltă parte. Repetați până când toate loturile sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Serviți cu sos fierbinte, fulgi suplimentari de ardei cayenne, pene de tei și pene de lămâie disponibile la masă.Vă sugerez să completați masa cu cartofi dulci coapte și cole slaw.Notă: somnul de astăzi crescut la fermă nu are aproape niciodată un gust noroios, dar dacă al tău este prins sălbatic, marinada de var și vermut va elimina problema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pană De LămâiePană De Lămâie
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
VermutVermut
SomnSomn
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista