Crisp Ușor De Rubarbă De Mere

Crisp Ușor De Rubarbă De Mere
Reteta ușor de mere rubarbă clare pot fi făcute în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 1 și costă 5,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 3745 calorii. 475 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ovăz laminat, zahăr brun, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Rubarbă Măr Crocant, Măr-Rubarbă Crocantă, și Rubarbă Măr Crocant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, ovăzul, zahărul brun și scorțișoara împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă untul topit în amestecul de ovăz și se amestecă până se sfărâmă. Bateți jumătate din amestecul de ovăz în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se amestecă rubarba și merele împreună într-un castron; se toarnă deasupra amestecului de ovăz în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Amestecați amidonul de porumb și 2 linguri de apă împreună într-un castron până când amidonul de porumb este dizolvat și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți zahărul, 1 cană de apă și extractul de vanilie într-o cratiță la foc mediu-mare; aduceți la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă amestecul de amidon de porumb în amestecul de zahăr și se continuă să fiarbă, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
8
Stropiți amestecul de zahăr peste rubarbă și mere; presărați deasupra amestecul de ovăz rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
MărMăr
ZahărZahăr
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și cu bule, 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crisp în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista