Crisp Sushi-Prăjituri De Orez
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez sushi, oțet de orez, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Orez Sushi, Orez Sushi, și Orez Sushi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați orezul, apa, mirinul, oțetul și zahărul și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 20 de minute. Puf de orez.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Se condimentează cu sare.
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/4 inch de ulei până la sclipire. Pentru fiecare tort, împachetați orezul într-o cană de măsurare de 1/4 cană; desfaceți și aplatizați ușor. Gatiti prajiturile la foc moderat, presand, pana se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți timp de 4 minute mai mult.