Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crocantul cu pere și mere coapte în tigaie. Această rețetă servește 6. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 790 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, făină, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Crisp de pere și mere coapte în tigaie, Ghimbir Mere Pere Clare Coapte Fulgi De Ovăz, și Pear-Apple Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 și ungeți o tigaie din fontă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un robot de bucătărie, combinați zahărul cu făina, nucile pecan și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul și pulsați până când amestecul este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Transferați toppingul într-un castron și apăsați în aglomerări.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mare, combinați merele și perele cu coacăzele, zahărul, scorțișoara, cardamomul, mierea și coniacul și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Coacăze
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Coniac
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți fructele în tigaie și împrăștiați toppingul peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți crocantul în centrul cuptorului timp de aproximativ 1 oră, până când fructele clocotesc și toppingul se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească 20 de minute înainte de a servi cu înghețată.