Orez brun cu saut vegetal
Orez brun cu legume Saut de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Roșii Cherry & Pui Sote Cu Orez Brun, Orez sălbatic și prăjituri de orez brun cu Rag de legume prăjite de legume, și Orez Brun Vegetal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, folosind bulion de legume in loc de apa si omitand sarea si grasimea.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 5 minute.
Adăugați broccoli; acoperiți și gătiți la foc mic 3 minute. Descoperiți; adăugați ciuperci și următoarele 4 ingrediente. Sotati 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.
Se amestecă amestecul de legume peste orez.
Se presară uniform cu brânză și nuci.