Crisp De Mere La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Apple Crisp la grătar. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 359 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crisp De Mere Coapte, Mere-Mere Coapte Crocante, și Măr copt cu Topping crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul la foc mic; pus deoparte.
Curățați, miez și tăiați merele în felii groase de 1/3 inch.
Așezați merele într - o tigaie de copt de 9 x 13 inci (Vezi notele de mai sus); nivel de răspândire.
Într-un castron, amestecați făina, zahărul, scorțișoara, praful de copt și sarea. Aruncați ouăle și amestecați cu un blender sau o furculiță de patiserie până se sfărâmă (amestecul va semăna cu streusel).
Întindeți toppingul uniform peste mere.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă. Temperatura din interiorul grătarului trebuie să fie între 350 și 400 (introduceți un termometru cu tijă lungă prin orificiul de aerisire al capacului pentru a măsura temperatura).
Așezați mărul crocant pe grătar (nu direct peste cărbuni sau arzătoare). Acoperiți grătarul.
Gatiti pana cand toppingul se rumeneste si merele clocotesc, 40-45 de minute.
Serviți cald cu înghețată de vanilie, dacă doriți.
Cum să vă configurați grătarul pentru căldură indirectă.
Pe un grătar cu cărbune: aprindeți aproximativ 60 de brichete pe grătarul de foc al grătarului.
Lăsați să ardă până când cărbunii sunt punctați cu cenușă, aproximativ 25 de minute, apoi împingeți cărbunii într-o parte și așezați o tigaie de picurare pe cealaltă parte. Setați grătarul în poziție.
Pe un grătar cu gaz: întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de cel puțin 10 minute. Reglați căldura la mediu și opriți arzătoarele după cum este necesar pentru a crea o zonă fierbinte și rece pentru gătit indirect. Setați tava de picurare în zona rece; setați grătarul în poziție.
Smokin ' Apple Crisp: dacă vă place cu adevărat aroma de fum, puteți fuma de fapt acest Apple crisp: acoperiți 1/3 cană de chipsuri de mere cu apă și înmuiați timp de aproximativ 30 de minute, apoi scurgeți. Chiar înainte de a așeza mărul crocant pe grătar, împrăștiați chipsurile peste cărbuni (dacă folosiți un grătar cu cărbune) sau așezați chipsurile în cutia metalică de fumat a grătarului cu gaz (sau într-o tigaie cu folie direct pe foc într-un colț).