Crincurme De Menthe Cheesecake
CR bucormme De Menthe Cheesecake necesită aproximativ 6 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 386 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 100 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 110 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr pudră, crincormme de menthe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Crincurme De Menthe Cheesecake, Crincurme De Menthe Cheesecake, și Crincurme De Menthe Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F. În castron mediu, combinați ingredientele crustei; se amestecă bine. Apăsați în partea de jos și în sus a tăvii cu arc de 9 inci fără grăsime.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă 3/4 cană de frișcă și crincormme de menthe până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți la 300 de grade F. timp de 60 până la 70 de minute sau până când marginile sunt setate, dar centrul încă se mișcă ușor când este agitat ușor. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake-ul să stea la cuptor timp de 30 de minute sau până când centrul este setat.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 1 oră sau până se răcește complet. Capac; la frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire.
Chiar înainte de servire, rulați cu grijă cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Într-un castron mic, bateți 1/2 cană frișcă și zahăr pudră până se formează vârfuri rigide. Pipă sau lingură frișcă în jurul marginii cheesecake-ului.
Se ornează cu mentă tocată. A se păstra la frigider.