Creveții au câștigat tone cu supă de ciuperci Shiitake-Miso
Creveți a câștigat tone cu ciuperci Shiitake - supa Miso este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $5.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână sos de soia, apă, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso, Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, și Supă De Ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti bulionul, turnați apă clocotită peste punga de ceai într-o cratiță mare; abrupt 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară Subțire
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scoateți și rezervați punga de ceai. Aduceți amestecul de ceai la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai
3
Adăugați miso, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Adăugați ciuperci; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
5
Se ia de pe foc; se acoperă și se lasă deoparte.
6
Pentru a pregăti umplutura, tăiați punga de ceai rezervată deschisă și turnați ceaiul liber; tăiați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară Subțire
7
Combinați ceaiul liber, ceapa tocată și următoarele 8 ingrediente (ceapă tocată prin usturoi) într-un castron mediu. Lucrând cu înveliș de 1 tonă câștigată la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a le împiedica să se usuce), puneți 1 lingură de amestec de creveți pe jumătate din fiecare ambalaj. Umeziți marginile ambalajului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Prindeți marginile împreună pentru a sigila, formând un triunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Slab
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Aduceți amestecul de ceai rezervat la fierbere; adăugați tone câștigate, amestecați ușor și gătiți 4 minute sau până când tone câștigate plutesc în vârf. Polonic 5 a câștigat tone și 1 cană bulion în fiecare din cele 4 boluri. Împărțiți ardeiul gras și feliile de ceapă uniform între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
9
Serviți imediat.
10
Notă: curcanul măcinat poate fi înlocuit cu carnea de porc măcinată.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.