Creveții au câștigat tone cu supă de ciuperci Shiitake-Miso

Creveți a câștigat tone cu ciuperci Shiitake - supa Miso este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $5.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână sos de soia, apă, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso, Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, și Supă De Ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti bulionul, turnați apă clocotită peste punga de ceai într-o cratiță mare; abrupt 5 minute.
Scoateți și rezervați punga de ceai. Aduceți amestecul de ceai la fierbere.
Adăugați miso, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați ciuperci; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; se acoperă și se lasă deoparte.
Pentru a pregăti umplutura, tăiați punga de ceai rezervată deschisă și turnați ceaiul liber; tăiați, dacă este necesar.
Combinați ceaiul liber, ceapa tocată și următoarele 8 ingrediente (ceapă tocată prin usturoi) într-un castron mediu. Lucrând cu înveliș de 1 tonă câștigată la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a le împiedica să se usuce), puneți 1 lingură de amestec de creveți pe jumătate din fiecare ambalaj. Umeziți marginile ambalajului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Prindeți marginile împreună pentru a sigila, formând un triunghi.
Aduceți amestecul de ceai rezervat la fierbere; adăugați tone câștigate, amestecați ușor și gătiți 4 minute sau până când tone câștigate plutesc în vârf. Polonic 5 a câștigat tone și 1 cană bulion în fiecare din cele 4 boluri. Împărțiți ardeiul gras și feliile de ceapă uniform între boluri.
Notă: curcanul măcinat poate fi înlocuit cu carnea de porc măcinată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.