Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Fraiche de creveți și scoici ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bulion de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Posol de creveți și scoici, Cuscus de creveți și scoici, și Cocktail de scoici și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți creme fraiche din timp combinând smântână grea și smântână. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Curățați, curățați și devein creveții, lăsând cozile aprinse. Se usucă scoicile cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper. Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați suc de lămâie și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Puneți creveții și scoicile în unt și sotati până când scoicile sunt opace, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Scoateți pe un platou cald.
6
Adăugați coniac sau vin în sucul de tigaie. Se dizolvă amidonul de porumb în stoc și se adaugă împreună cu creme fraiche la tigaie. Se fierbe la foc mic până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Coniac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă sosul peste crustacee și se ornează cu crenguțe de busuioc.
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Provincia Peju Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și litchi sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.