Cajun creveți și roșii este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,01 USD pe porție. O porție conține 522 calorii, 45g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de unt, ardei grași prăjiți, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii verzi prăjite cu Remouladă Cajun, Creveți Cajun, și Creveți Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați ușor 4 (12 oz) vase individuale de copt (ramekins) cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați roșiile, ardeii prăjiți și pansamentul. Împărțiți uniform între vasele de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Tomate
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
2
Într-un castron puțin adânc, amestecați împreună amestecul Bisquick și condimentul Cajun. Înveliți creveții cu amestec. În tigaia antiaderentă de 10 inci, topiți jumătate din unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Amestec De Coacere
Unt
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Adăugați jumătate din creveți; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand continuu, pana cand crevetii sunt roz. Repetați cu untul rămas și creveții. Puneți creveți peste amestecul de roșii în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Creveți
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Presărați 1/2 cană de brânză peste creveți în fiecare vas de copt. Se fierbe cu blaturi la 5 inci de la căldură la 3 minute sau până când brânza este topită și maro auriu deschis.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.