Creveți și romaine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și romaine. Această rețetă servește 4. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți acompaniament: orez, sos de soia, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Pachet Congelator Pentru Creveți, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele sosului într-un castron mic.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi amestecați usturoiul și ghimbirul până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați creveți și prăjiți până aproape fierte, aproximativ 3 minute.
Adăugați jumătate de romaine și amestecați până când începe să se ofilească, apoi adăugați romaine rămase și amestecați până când se ofilesc și creveții sunt doar fierți, aproximativ 1 minut. Se amestecă sosul, apoi se adaugă la prăjit și se fierbe, amestecând, 2 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.