Creveți Și Pui Orzo Paella

Creveți Și Pui Orzo Paella
Nevoie de o curs principal fără lactate? Paella orzo cu creveți și pui ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 17,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 202g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 2263 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de gingerroot, boia de ardei, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare includ Paella De Pui, Creveți Și Roșii, Chorizo ușor și paella de creveți, și Amestec de legume de iarnă cu Orzo în stil Paella.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Torres Sangre De Toro Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista