Creveți și mazăre de zahăr Lo Mein

Creveți și mazăre de zahăr Lo Mein
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Creveții și mazărea de zahăr Lo Mein ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 84 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zahăr, unt de arahide gros, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry Roșu Cu Creveți Și Mazăre De Zahăr, Creveți Curry Cu Mazăre De Zahăr, și Creveți Cu Mazăre De Zahăr Și Unt De Caju.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul și untul de arahide la foc mediu doar până când untul de arahide se topește. Se amestecă tăiței (din cutia de ajutor pentru pui) până se acoperă. Se amestecă 2 1/4 căni de apă și amestecul de sos (din cutia de ajutor pentru pui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Amestec De SosAmestec De Sos
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
3
Reduceți căldura; amestecați mazărea. Capac; se fierbe 6 minute, amestecând ocazional. Se amestecă creveții. Acoperiți; fierbeți cu 4 până la 5 minute mai mult sau până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista