Creveți și fenicul peste mămăligă

Creveții și feniculul peste mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 609 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, stropi de roșii uscate la soare, mămăligă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare includ Scampi de creveți cu lămâie conservată rapid și fenicul pe mămăligă, Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Mămăligă cu mazăre, fenicul și migdale.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați tulpinile din bulbul de fenicul.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Se taie bulbul de fenicul pentru a măsura 1 1/2 cești.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați bulb de fenicul tocat și usturoi; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați făină și gătiți 1 minut, amestecând constant cu un bici. Se amestecă bulion, vermut, stropi de roșii și sos fierbinte și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Adăugați creveți și gătiți 1 minut. Păstrați cald.
Așezați felii de mămăligă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Presărați mămăligă cu piper. Se fierbe 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți amestecul de creveți peste mămăligă.