Creveți și crupe Lowcountry
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Lowcountry creveți și crupe ar putea fi o reteta restante pentru a încerca. O porție conține 336 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 229 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, grâu măcinat cu piatră, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Creveți și crupe Lowcountry, Michelle ' s Lowcountry creveți și crupe, și Creveți și crupe Lowcountry cu verdeață de muștar Vidalia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți laptele la fiert. Se amestecă grăsimile și se reduce căldura la minim. Gatiti, amestecand ocazional, pana la matasos, aproximativ 10 minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu.
Călește ceapa până se înmoaie, apoi aruncă creveții. Condimentează cu sare și piper și gătește 4 până la 5 minute sau până când creveții devin roz. Amestecați amestecul de creveți în grâu și continuați să gătiți timp de 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.