Creveți și anghinare Linguine Alfredo

Creveți și anghinare Linguine Alfredo
Creveți și anghinare Linguine Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Linguine de creveți într-un sos de roșii și Feta (alias creveți Saganaki Linguine), Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine, și Linguine Alfredo.

Instrucțiuni

1
Gatiti linguine conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2
Între timp, rezervați 1/4 cană inimi de anghinare. Într-un robot de bucătărie, învârtiți ingredientele rămase, cu excepția creveților, până când sunt amestecate, dar încă groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se toarnă sosul într-o cratiță medie. Se amestecă creveții și anghinarea rezervată; gatiti la foc mediu pana cand sosul incepe sa fiarba. Reduceți căldura și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scurgeți pastele, puneți-le într-un castron și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista